Spørsmål og svar

Hvor raskt kan pengene være på min konto?

Du får pengene på din konto så raskt som mulig - senest hverdagen etter vi har godkjent lånet.

Hva blir min rente?

Når vi har mottatt din søknad, foretar vi en individuell kredittvurdering. Her fastlegger vi din rente og ditt lånebeløp. Renten på Paymark Finans ligger fra 12,0 til 26,40 prosent. Din nøyaktige årlige og effektive rente fremgår i låneavtalen vi sender til deg.

Hvor mye kan jeg låne?

Du kan låne opp til 70.000 kr.

Hvordan søker jeg om et lån hos Paymark Finans?

Fyll ut skjemaet her på siden og send den til oss. Så foretar vi en kredittvurdering og kontakter deg.

Hvordan får jeg lånet utbetalt?

Du skal bare signere låneavtalen som vi sender til deg etter at lånet er godkjent. Hvis du signerer med BankID, vil du ha pengene senest hverdagen etter. Hvis du foretrekker en fysisk kontrakt, sender vi den i posten. Vi overfører pengene så snart vi har fått kontrakten i retur med din underskrift.

3 tips til din økonomi

Før du låner kan det være en god idé å få overblikk over din daglige økonomi. Her får du tre tips som gjør deg klokere før du låner.

 

1. Lag et budsjett

Hvor mange penger går til husleie, telefon, forsikring og alle dine andre faste utgifter? Transport, mat, fornøyelser? Lag plass til hele ditt budsjett- sammen med dine inntekter, så slipper du å stå med en tom konto når mekanikeren eller tannlegen skal betales.

 

2. Se hva du har til rådighet

Budsjettet gir deg overblikk over utgifter og inntekter- og det forteller deg hvor mye penger du har til overs hver måned. Deretter kan du se om det er plass til å betale ned på et lån. Det kan godt være du kan låne til en liten ferie eller til hjemmekinoen du savner. Bare husk at det blir hverdag igjen. Hvis økonomien er for stram, er prisen kanskje for høy. Det vet du best selv. Bare vær ærlig ovenfor deg selv, og lån kun hvis du kan klare deg etter de faste avdragene.

 

3. Unngå purringer - bruk AvtaleGiro

AvtaleGiro er både den enkleste og den billigste måten å betale dine regninger på. Bare meld inn dine regninger en gang i nettbanken din, så blir de automatisk betalt hver måned. Samtidig slipper du styret med faktura og purringer, hvis du glemmer dem.

 

4. Budsjettskjema - klar til bruk

Hvis du ikke er vant til å lage budsjett, kan et budsjettskjema være til god hjelp. Her kan du legge inn dine egne inntekter og utgifter, linje for linje. Deretter beregner skjemaet automatisk ditt disponible beløp. Hent ditt Excel budsjettskjema her - så er du i gang. Budsjettskjemaet er helt privat. Det er kun du som har adgang til skjemaet som du lagrer på din datamaskin.